Mama Mia! MV Agusta Dragster 800 RR xx ‘TheArsenale’

Als er één motorbouwer bekend staat omwille van z’n speciale edities, dan wel de mannen en vrouwen uit Varese. Om 2020 alvast veelbelovend af te trappen, brengt MV nu een gelimiteerde editie van z’n Dragster 800 RR die volledig in teken staat van TheArsenale, ‘s werelds grootste online verkoopplatform voor alles wat met mobiliteit heeft te maken.

‘Mobiliteit’ is overigens een opmerkelijk saaie vlag voor de lading die eronder schuilt: TheArsenale bundelt bouwers van over de hele wereld, die zowat alles produceren én verkopen waar de gemiddelde petrolhead van kan dromen, van unieke motoren, over straalvliegtuigen, skateboards, customwagens, en alles wat daar ook maar een beetje naar hint. Neus zeker even rond op hun website. En vergeet je slabbetje vooraf niet om te snoeren.

Maar goed, de MV dus. Die krijgt een oranje-zwarte kleurstelling die de sterke identiteit van TheArsenale moet representeren, en krijgt verder de tech specs van het 800 RR-productiemodel: de gekende 798cc driecilinder-in-lijn, die 140 pk presteert en pas topt bij 250 km/u. Deze speciale editie wordt wel uitgerust met het MVICS ride-by-wire, instelbare tractiecontrole,(8 niveaus), een hydraulische slipperkoppeling en als kers op de taart ook een elektronisch gestuurde up/down quickshifter.

Hebben?

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.