KTM RC16 MotoGP te koop

Als je al een tijdje tegen je eigen ronderecord ligt aan te schuren op een bepaald circuit, dan biedt KTM je nu de oplossing. De Oostenrijker doen immers twee van hun 2019 RC16’s MotoGP racers van de hand.

Jawel, KTM verkoopt twee RC16’s van Pol Espargaro van het seizoen 2019. Je krijgt er nog een pak en een VIP-treatement bovenop, wat de prijs van €250.000,00 exclusief btw er niet minder stevig op maakt. Maar goed, je betaalt wat, maar je hebt ook wat. Als je daarmee niet elk van je bestaande ronderecords van de tabellen vaagt, dan ligt het aan jezelf. Nu, hoe je dit soort motoren runt zonder een batterij aan ingenieurs lijkt ons ook een raadsel, maar goed. Gewoon voor ‘erbij’ is ook mooi, natuurlijk.

Bij interesse kan je mailen naar RC16@ktm.com, al lijkt de kans groot dat ze nu al de deur uit zijn. Iets zegt ons zelfs dat er wel een kopers uit Hamamatsu in Japan en Bologna in Italië een extra hoog bod hebben uitgebracht.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R

Kort getest: Kawasaki Ninja ZX-6R

Niet zo heel lang geleden dachten we de laatste supersport toch echt uitgezwaaid te hebben en nu staan de fabrikanten opeens weer in de rij

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er