Kom de Yamaha Ténéré 700 testrijden met Motorrijder Magazine

Op vrijdag 19 juli stelt Yamaha importeur D’Ieteren Sport een aantal avontuurlijke motorrijders in de mogelijkheid om zelf testrijder voor één namiddag te worden. D’Ieteren Sport zet 10 Ténéré’s op een rijtje, tussen wat foodtrucks en andere aardigheidjes, waarop U dan een begeleide rit kan maken over avontuurlijke wegen, waarvan een vijfde offroad.

Dus kom de Ténéré 700 zelf aan de tand voelen en laat ons nadien ook weten of onze appreciatie voor Yamaha’s laatste telg gegrond was. Weet wel dat we een selectie uitvoeren, op grond van je rij-talent, want enige ervaring op het onverhard is een must.

Voel je je geroepen, stuur dan je naam en telefoonnummer, je huidige motorfiets, je motorervaring (met specifiek je offroad-ervaring) en een gegronde reden waarom we jou moeten opnemen in de groep naar pieter@motorrijder.be met als hoofding ‘Testrijder Ténéré 700’ en misschien hoor je eind deze week nog of je mee op avontuur mag.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki waterstof

Kawasaki demonstreert motorfiets op waterstof

Enkele dagen geleden heeft Kawasaki op het circuit van Suzuka enkele demonstratierondjes gereden met ’s werelds eerste motorfiets op waterstof. De ICE (Internal Combustion Engine,

wegmarkering

Innovatieve wegmarkering redt levens

Wie het voorbije jaar in de Eifel ging motorrijden, heeft op sommige plaatsen misschien al een nieuw soort van belijning opgemerkt die de veiligheid van