KicXstart GPmanager 2023: WIN een Ducati 748SP!

Met KicXstart GPmanager blijft het niet langer bij ‘sterke praat’ met vrienden en familie over de afgelopen GP-race, maar spreken de resultaten van jouw droomteam over jouw kennis van de sport! Als teammanager zit je het komende seizoen met nét even wat meer spanning voor de buis of (hopelijk) langs de baan wanneer de beste motorcoureurs ter wereld zich klaarmaken voor de start.

Op GPmanager geven we jou als virtueel teammanager een budget van 12 miljoen om met een team van 6 rijders je kennis van de sport en inzicht in talent te laten gelden. En degene die dat het beste doet mag aan het einde van het seizoen de Ducati 748SP mee naar huis nemen. Of een van de 24 andere mooie prijzen!

We zijn trots te kunnen melden dat Ducati Zaltbommel opnieuw onze partner is, waardoor we een schitterende Ducati 748SP kunnen presenteren als hoofdprijs; een icoon uit de roemrijke Ducati historie. Ducati Zaltbommel is een begrip Nederland als exclusief dealer van het Italiaanse merk. Een bezoek aan de showroom is een feestje, met een uitgebreide selectie aan zowel nieuwe als gebruikte Ducati’s. Ook speelt Ducati Zaltbommel al jaren een actieve rol in de Nederlandse racerij, onder andere met de Ducati Challenge. Kortom, de ideale partner!

Surf nu naar KicXstart GPmanager en stel je team samen!

Inschrijven kan tot zaterdag 25 maart, 12 uur ’s middags.

Deel

Gerelateerde artikels

Brno

Uit de oude doos: Circuit van Brno

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

Indian politie

Politie test Indians

Als toevoeging aan de vloot onopvallende surveillancevoertuigen overweegt het Team Motorondersteuning Politie Landelijke Eenheid de inzet van Indian motorfietsen. Dat lees je goed, het Team