Internationale presentatie Streetfighter V4 afgelast

Ducati heeft bekend gemaakt dat vanwege het Coronavirus de geplande perspresentatie van de Streetfighter V4 S niet door zal gaan.

De 208 pk sterke naked, geschoeid op het DNA van de Panigale V4, kende al een ongelukkige start na het dodelijke ongeluk met Carlin Dunne op het prototype tijdens de Pikes Peak Hill Climb vorig jaar maar ook in het nieuwe jaar lijkt het geluk niet echt aan de zijde van de langverwachte naked.

Ducati laat nu weten dat de eind maart geplande internationale presslaunch van het model op het circuit van Ascari bij Ronda, Spanje – waar ook MotokicX bij aanwezig zou zijn – moet worden afgelast vanwege de ingrijpende gevolgen van het Coronavirus. De motoren waren nog wel op tijd in Spanje te krijgen, voor het personeel – en journalisten – werd dat door de verregaande reisrestricties voor (vooral) Italianen een stuk lastiger.

Ducati Benelux verwacht tot op heden wel dat de Streetfighter V4 (S) op tijd bij de dealers zal zijn, in april.  

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat