Indian FTR Stealth Gray Special Edition

In 2019 werd de Indian FTR1200 gepresenteerd, een vette twin met een nog vettere knipoog naar de FTR750, de succesvolle flat-track racer van het Amerikaanse Indian.
Met slechts 150 beschikbare stuks doet deze FTR Stealth Gray Special Edition er niet alleen een schep coolness maar ook behoorlijk wat exclusiviteit bovenop.


De FTR, en daarmee ook deze limited edition, werd voor 2022 op een aantal vlakken verbeterd: de motor onderging een aantal aanpassingen, de instellingen van de ophanging werden aangepast en dankzij een steilere balhoofdhoek, een kortere naloop en Metzeler Sportec rubber rond de 17” wielen won ook het rijgedrag wat aan sportiviteit.


De FTR Stealth Gray deelt zijn uitgebreide standaard uitrusting met de FTR S-versies, met onder andere cruisecontrole, 4,3” touchscreen display, Akrapovič uitlaat, drie rijmodi, wheeliecontrole, tractiecontrole en bochten-ABS.
Meer info vind je op de Indian website.

Deel

Gerelateerde artikels

8h Spa 2024

EWC 8h van Spa 7 en 8 juni

Begin juni vindt op Spa-Francorchamps de Belgische ronde van het Endurance World Championship plaats: de 8h of Spa Motos. Hoezo, 8 uur? Dat waren er

KicXblog middelvinger

De middelvinger

De krokussen staan in bloei, de lammetjes springen door de wei, het sompige moeras (voorheen tuin) is eindelijk doorwaadbaar en de dijken worden stuk voor