Indian FTR Stealth Gray Special Edition

In 2019 werd de Indian FTR1200 gepresenteerd, een vette twin met een nog vettere knipoog naar de FTR750, de succesvolle flat-track racer van het Amerikaanse Indian.
Met slechts 150 beschikbare stuks doet deze FTR Stealth Gray Special Edition er niet alleen een schep coolness maar ook behoorlijk wat exclusiviteit bovenop.


De FTR, en daarmee ook deze limited edition, werd voor 2022 op een aantal vlakken verbeterd: de motor onderging een aantal aanpassingen, de instellingen van de ophanging werden aangepast en dankzij een steilere balhoofdhoek, een kortere naloop en Metzeler Sportec rubber rond de 17” wielen won ook het rijgedrag wat aan sportiviteit.


De FTR Stealth Gray deelt zijn uitgebreide standaard uitrusting met de FTR S-versies, met onder andere cruisecontrole, 4,3” touchscreen display, Akrapovič uitlaat, drie rijmodi, wheeliecontrole, tractiecontrole en bochten-ABS.
Meer info vind je op de Indian website.

Deel

Gerelateerde artikels

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.

Hyosung Bobber GV125S

Hyosung komt met vernieuwde Bobbers

Het Koreaanse merk Hyosung heeft z’n 125 en 300cc Bobbers vernieuwd. Opmerkelijk aan deze Bobber-tweeling is dat ze nog steeds aangedreven worden door een V-twin.