Indian bouwt custom Sport Chief voor Stereophonics bassist

Indian Sport Chief Rage

In opdracht van de Welshe bassist Richard Jones creëerde Indian in samenwerking met custombouwer Krazy Horse de Rage, een custom Indian Sport Chief met een agressieve uitstraling.

Richard Jones – bassist bij The Stereophonics, die je ongetwijfeld kent van dit nummer – groeide op in een traditioneel mijndorp in Zuid-Wales en werkte net als zijn vader in een staalfabriek voordat hij zijn eerste stappen in de muziek zette. Jones begon op zijn elfde met motorrijden. Motoren zijn dan ook een rode draad doorheen zijn leven, net als tatoeages. Custombouwer Krazy Horse moest dan ook niet lang nadenken over het concept van de Rage.

Indian Sport Chief Rage

Naast een handgemaakte bellypan, alu zijkapjes, een op maat gemaakte 2-in-1 uitlaat, een paintjob van Pageant Paint en een Billet Performance luchtfilter, kreeg de Rage een aantal unieke details in de vorm van een Ace of Spades tatoeagedesign dat onder meer op het zadel en op de zijkapjes aangebracht werd. Verder kreeg de Rage andere handvatten, voetsteunen en rem/schakelset en kregen de knipperlichten een nieuwe plek op de kuip en het achterspatbord.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.