Honda teaset nieuwe CB1000R (video)

Afgelopen weekend werd door Honda een teaservideo gelost die de komst van de nieuwe CB1000R 2021 aankondigt. Bovenop de onthulling van enkele visuele vernieuwingen, laat Honda al weten dat het doek op 10 november definitief van de nieuwe CB1000R zal getrokken worden.

In de video zelf zal de kenner meteen merken dat het leeuwendeel van het design overeind blijft, al zijn er enkele opvallende verschillen: de ledkoplamp krijgt een licht ovalen vorm in plaats van rond, de wielen krijgen dunnere spaken, en de CB1000R krijgt (standaard?) een nacelle of vliegenschermpje aangemeten. Op motorisch vlak mogen we een Euro5-update van de vier-in-lijn verwachten, maar daarover zijn verder geen details bekend.

Zoals gezegd: meer nieuws op 10 november – maar geniet in tussentijd alvast van onderstaande teaser!

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner