Herfstrit 30 oktober

Op zondag 30 oktober is het weer zover: dan organiseert de vzw Hartrijders-Hamme voor de dertigste keer de Herfstrit ten voordele van de Vlaamse Vereniging Autisme.

Ook dit jaar zal er een ploeg van 80 leden en 50 vrijwilligers klaarstaan om alles in goede banen te leiden. Nadat het event door covid noodgedwongen twee jaar heeft stilgelegen, rekent de organisatie dit jaar op een massale opkomst.

De Herfstrit is een toeristische motorrit die jaarlijks doorgaat op de laatste zondag van oktober en waarvan de opbrengst integraal naar de Vlaamse Vereniging Autisme gaat. Het is een van de grootste en bekendste motorevenementen in België, de rit vertrekt elk jaar vanuit Moerzeke (Hamme).

Dit jaar wordt de rit voor de 30ste keer georganiseerd door de vzw Hartrijders-Hamme, maar tel daar de de 15 edities van de vroegere motorclub MV Moerzeke bij en je weet: de Herfstrit rijdt al voor de 45ste keer uit. De rit is voor veel motorrijders dan ook een jaarlijkse traditie. Leuke bijkomstigheid: er zijn elk jaar tal van prijzen te winnen, als hoofdprijs valt er zelfs een Honda ST 125 Dax te winnen. Dus ook dit jaar weer: allen daarheen!

• Bewegwijzerde route van ca. 185 km, vertrek in Moerzeke
• Rijders betalen 10 euro, passagiers 5 euro (inbegrepen: sticker en lunchpakket met koffie bij aankomst, deelname aan de tombola)
• Gratis bijstand van Touring
• Inschrijven tussen 8 en 11 uur op het dorpsplein van Moerzeke
• Meer info op de website

Deel

Gerelateerde artikels

QJ SRT 700 X Touring

MotoMondo introduceert QJMOTOR

Vanaf mei zal MotoMondo, importeur van onder meer Royal Enfield, Moto Morini en Mash, het merk QJMOTOR introduceren op de Beneluxmarkt. De fabrikant is bij