Harley vindt inspiratie in racegeschiedenis voor nieuwe kleurstelling

Apex Factory Custom Paint, dat is het nieuwe kleurtje dat je vanaf nu bij negen Harley-Davidson Grand American Touring-modellen kan aanvinken bij je bestelling.

De kleurstelling is geïnspireerd op de lange, succesvolle racegeschiedenis van Harley-Davidson die werd opgebouwd in disciplines als hillclimb, enduro en flattrack; en die vandaag wordt voortgezet door het Harley-Davidson Screamin’ Eagle team in het MotoAmerica King of the Baggers-kampioenschap.


De Apex Factory Custom Paint wordt gedurende de rest van de bestelperiode van modeljaar 2022 aangeboden als fabrieksoptie voor de volgende Grand American Touring-modellen: Road King Special, Street Glide Special, Ultra Limited, Road Glide Limited en Road Glide Special.

Daarnaast biedt het merk bagagedragers en voorspatborden aan in de Apex-kleurstelling, zodat rijders die een motorfiets bestelden met Apex Factory Custom Paint verder kunnen customizen. Afhankelijk van het model en de afwerking (chroom of zwart) voegt de Apex kleurstelling 2.000 tot 3.500 euro extra toe aan het prijskaartje.

Deel

Gerelateerde artikels

Ducati DesertX Rally

Ducati introduceert DesertX Rally

Met de slogan ‘Race Wilder’ – een mens moet íets verzinnen – lanceert Ducati een Rally-versie van de DesertX, die op een aantal cruciale punten

BMW M 1000 RR

Kort getest: BMW M 1000 RR

Terwijl aan de onderkant van de markt steeds meer charmante, lichte sportmoren hun opwachting maken, wordt het feestje aan de bovenkant steeds exclusiever en exotischer.

Aprilia RS 457

Surprise! Aprilia RS 457

Eerlijk gezegd zagen wij deze niet direct aankomen, de nieuwe Aprilia RS 457. Het kleine broertje van de RS 660 is speciaal uit de hoge hoed getoverd