Harley-Davidson opent Pan America Adventure Centre

Pan America Adventure Centre

Sinds de komst van de Pan America 1250 hoef je je met een Harley niet meer tot het asfalt te beperken. Maar tussen droom en daad staan eh, benodigde rijskills. Om ervoor te zorgen dat je het onverhard op een veilige manier kunt ontdekken heeft Harley onlangs het Pan America Adventure Centre geopend in Balen (België), op ongeveer 20 kilometer van de Nederlandse grens.

Op een 13 hectare groot offroad-terrein brengen gecertificeerde instructeurs je de technieken en geheimen van probleemloos en veilig offroad rijden bij. Van single tracks tot gravelpaden en hellingen, het terrein heeft alles om jou te helpen een betere rijder te worden. Zoals de naam al aangeeft, staat in het Adventure Centre de Pan America 1250 centraal.

Pan America Adventure Centre

De training is toegankelijk voor iedereen, of je nu een offroad-veteraan bent of nog nooit op onverharde ondergrond hebt gereden. Na de ontvangst met koffie en thee volgt een half uur theorie, vervolgens ga je onder begeleiding van de instructeurs de theorie in de praktijk brengen. Na de lunch volgt een rondrit door de omgeving van zo’n 2,5 uur zodat je de aangeleerde technieken meteen ‘in de echte wereld’ kunt toepassen.

Een dagje offroad-training in het Pan America Adventure Centre kost 299 euro, inclusief gebruik van de H-D Pan America, lunch en koffie. Meer weten of direct jouw training boeken? Check hdadventurecentre-benelux.com.

Pan America Adventure Centre

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan