GP-manager: Corona Update

Door het Coronavirus zal de MotoGP-klasse niet rijden in Qatar en wordt de Grand Prix van Thailand voorlopig uitgesteld. Omdat de benaderingsvraag van MotokicX GPmanager betrekking heeft op het totaal aantal punten van de MotoGP kampioen is besloten de optie toe te voegen om het ingevoerde aantal opnieuw in te voeren.

Om het voor iedereen gelijk te houden kunnen nu dus ook de deelnemers die de benaderingsvraag al hadden ingevoerd zonder de wetenschap van nu, het antwoord invoeren tot de deadline van 7 maart 2020 14:00.

Bij instellingen kun je (tot de deadline) het antwoord op de benaderingsvraag invoeren. Let op! Het antwoord wat bij de inschrijving is ingevoerd komt te vervallen, dus graag nogmaals je antwoord invoeren bij instellingen.

Deel

Gerelateerde artikels

KicXstart GP Special 2024

Licht uit, GP Special aan!

Het GP-seizoen staat op punt van beginnen en wil je tot in de puntjes voorbereid aan de start staan dan is dit 148 pagina’s dikke

Boxerpower Paint Protection Film

Boxerpower Paint Protection Film

Het is de bedoeling om de R 1300 GS duurtestmotor van zusterblad Motorrijder er zo lang mogelijk zo goed mogelijk te laten uitzien, vandaar dat