Ga op reis en neem mee: de KicXstart Vakantiespecial 2023!

Vakantiespecial

Mis m niet, de KicXstart Vakantiespecial. Onmisbaar leesvoer voor in de voortent, op de veranda of bij het zwembad! Met o.a. motoravonturen in Namibië, Italië en Californië plus tests van de Indian FTR Sport en Royal Enfield Super Meteor 650. Verder trokken we op pad met de Suzuki GSX-8S en de Honda Hornet, vieren we 25 jaar Yamaha R1 en ging de hoofdredacteur racen op de Nürburgring (en mocht zowaar het podium op!). Dat en nog veel meer lees je in de lekker dikke KicXstart Vakantiespecial!

Vakantiespecial Namibië

Op avontuur door Namibië
Ooit een Duitse kolonie en epicentrum van de Afrikaanse diamant-industrie; nu een Fwd: New MIVV Press Releaseuitgestrekte, nog onontgonnen parel – voor motorrijders die avontuur zoeken

Vakantiespecial Mandello

De magie van Mandello
Een rondje door de achtertuin van Moto Guzzi. Op een V100 Mandello, uiteraard!

Vakantiespecial Californië

Californication
Zeg je zon, zee, strand, zeg je Californië. O ja, en motorrijden, dat kan je er ook heel leuk. Tijd voor Californi(va)cation!

Vakantiespecial Indian FTR Sport

Indian FTR Sport
Zet er Sport achter en we vinden het bij voorbaat al interessant. Maar weet de FTR de verwachtingen in te lossen?

Vakantiespecial Royal Enfield Super Meteor 650

Royal Enfield Super Meteor 650
Hoe ziet je verwachtingspatroon eruit wanneer je wordt verwacht bij de eerste test van de Royal Enfield Super Meteor 650, toch wel een conceptueel grensgeval in het KicXstart-universum?

Vakantiespecial Suzuki GSX-8S Honda Hornet

Suzuki GSX-8S vs. Honda CB750 Hornet
Beide paralleltwins, maar allesbehalve eeneiig. Overeenkomsten tussen deze twee kemphanen in het populaire middensegment zijn er zeker, maar verschillen zo mogelijk nog meer…

Vakantiespecial Yamaha R1

25 jaar Yamaha R1
Een van de grootse iconen in motorland blaast 25 kaarsjes uit. Een overzicht en natuurlijk een interview met een van de hoofdrolspelers achter de ontwikkeling van Yamaha’s vlaggenschip, onze eigen Jeffry de Vries.

Vakantiespecial R7 Cup

De Hellerit
Vergeet de idylle van het motorreizen, want zo kan het ook!

Vakantiespecial Hellerit

Yamaha R7 Cup Nürburgring
Onze hoofdredacteur besloot de stoute laarzen aan te trekken en eens zelf mee te strijden in de nieuwe R7 Cup … en moest zowaar ruimte vrijmaken in z’n kast!

Verder in dit nummer
Startgrid • Shortshift • Showroom • De Garage • Pitbox • Column Overzee • De Gier Graaft Door • …

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.