FEBIAC bevestigt Salon van Brussel 2023

Na een woelige coronaperiode waardoor het de voorbije twee jaar vooral heel stil bleef in de Heizelpaleizen, heeft organisator FEBIAC nu officiële data aangekondigd voor 2023. Meer zelfs, het wordt een heuse jubileumeditie.

De 100ste editie van de Brussels Motorshow zal doorgaan van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023 in Brussels Expo. Naar eigen zeggen hebben de organisatoren al behoorlijk wat inschrijvingen voor de 2023-editie op zak.

“Zeer veel merken hebben al bevestigd aan deze jubileumeditie te willen deelnemen”, zegt Andreas Cremer, afgevaardigd bestuurder van FEBIAC. “Sinds de laatste fysieke Saloneditie 2020 is er heel wat veranderd in de sector, en het Salon is een unieke kans om alle nieuwe producten, innovatie en techniek – waaronder veel geëlektrificeerde modellen – aan het brede publiek voor te stellen.”

“Natuurlijk zullen wij het 100ste Salon vieren zoals het hoort”, zegt Gabriel Goffoy, Directeur Communicatie en Events bij FEBIAC. “De evoluties in de sector zijn zo indrukwekkend dat er bijzonder veel te vertellen is. Ons doel is om met dit 100ste Salon de toekomst in te luiden: het is geen vervolg op de 99 vorige edities, maar wel de eerste van een nieuwe reeks.”

Meer informatie over het nieuwe concept en de daarbij horende feestelijkheden zullen in oktober van dit jaar bekendgemaakt worden.

Deel

Gerelateerde artikels

BMW M 1000 XR

BMW M 1000 XR: winglets en 200 pk

Na de S 1000 R en S 1000 RR wordt nu ook BMW’s sportieve allrounder overgoten met een flinke scheut M-saus. Dat betekent onder meer een setje vleugels. Op

Kawasaki Eliminator

Kawasaki lanceert nieuwe Eliminator

Het segment van de lichte cruisers lijkt wel aan een heropleving bezig. Royal Enfield boekt succes met de Meteor 350 (en grote broer Super Meteor