FEBIAC bevestigt Salon van Brussel 2023

Na een woelige coronaperiode waardoor het de voorbije twee jaar vooral heel stil bleef in de Heizelpaleizen, heeft organisator FEBIAC nu officiële data aangekondigd voor 2023. Meer zelfs, het wordt een heuse jubileumeditie.

De 100ste editie van de Brussels Motorshow zal doorgaan van vrijdag 13 tot en met zondag 22 januari 2023 in Brussels Expo. Naar eigen zeggen hebben de organisatoren al behoorlijk wat inschrijvingen voor de 2023-editie op zak.

“Zeer veel merken hebben al bevestigd aan deze jubileumeditie te willen deelnemen”, zegt Andreas Cremer, afgevaardigd bestuurder van FEBIAC. “Sinds de laatste fysieke Saloneditie 2020 is er heel wat veranderd in de sector, en het Salon is een unieke kans om alle nieuwe producten, innovatie en techniek – waaronder veel geëlektrificeerde modellen – aan het brede publiek voor te stellen.”

“Natuurlijk zullen wij het 100ste Salon vieren zoals het hoort”, zegt Gabriel Goffoy, Directeur Communicatie en Events bij FEBIAC. “De evoluties in de sector zijn zo indrukwekkend dat er bijzonder veel te vertellen is. Ons doel is om met dit 100ste Salon de toekomst in te luiden: het is geen vervolg op de 99 vorige edities, maar wel de eerste van een nieuwe reeks.”

Meer informatie over het nieuwe concept en de daarbij horende feestelijkheden zullen in oktober van dit jaar bekendgemaakt worden.

Deel

Gerelateerde artikels

Koopgids 2023

De KicXstart Koopgids 2023 is er!

De jaarlijkse KicXstart Koopgids is een unieke bundeling van alle motoren die in Nederland verkrijgbaar zijn: het meest complete modeloverzicht dat je kunt vinden, met

Honda ATC250R

Uit de oude doos: Honda ATC250R

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

KicXstart

De KicXstart website is vernieuwd!

Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, hebben we een gloednieuwe, supercomplete website gelanceerd! Vanaf nu kan je op Kicxstart.nl terecht voor de