De allerleukste Vaderdagcadeautjes vind je hier!

Vaderdag

Op 18 juni verdient de coolste vader ter wereld (de jouwe!) natuurlijk een heel cool Vaderdagcadeau. En dat treft, want wij hebben heel wat in de aanbieding! Kijk snel hieronder, er zit vast iets tussen waar jouw vader blij van wordt.

Elke maand Vaderdag met een cadeau-abonnement
Met een cadeau-abonnement ontvangt vader elke eerste vrijdag van de maand opnieuw een Vaderdagcadeautje, ideaal toch? Vanaf 59 euro valt KicXstart maandelijks in de brievenbus! Ontdek de verschillende formules hier.

Merchandise & Boeken
Kies uit verschillende motorboeken, of ga je toch voor een T-shirt, een coole koffiemok of een übercoole motormat? Snuffel gerust eens rond in ons merchandise-hoekje!

Kleur in (en win!)
Omdat je op Vaderdag extra lief bent voor je vader, doe je er natuurlijk graag nog een tekening bovenop. Daar helpen wij je graag een handje bij, met maar liefst drie coole kleurplaten van Woefie Art. Bovendien maak je met je ingekleurde tekening kans op een TT Isle of Man Ride On The Edge 3 PS5 game. Je leest er hier alles over!

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.