De allerleukste Vaderdagcadeautjes vind je hier!

Vaderdag

Op 18 juni verdient de coolste vader ter wereld (de jouwe!) natuurlijk een heel cool Vaderdagcadeau. En dat treft, want wij hebben heel wat in de aanbieding! Kijk snel hieronder, er zit vast iets tussen waar jouw vader blij van wordt.

Elke maand Vaderdag met een cadeau-abonnement
Met een cadeau-abonnement ontvangt vader elke eerste vrijdag van de maand opnieuw een Vaderdagcadeautje, ideaal toch? Vanaf 59 euro valt KicXstart maandelijks in de brievenbus! Ontdek de verschillende formules hier.

Merchandise & Boeken
Kies uit verschillende motorboeken, of ga je toch voor een T-shirt, een coole koffiemok of een übercoole motormat? Snuffel gerust eens rond in ons merchandise-hoekje!

Kleur in (en win!)
Omdat je op Vaderdag extra lief bent voor je vader, doe je er natuurlijk graag nog een tekening bovenop. Daar helpen wij je graag een handje bij, met maar liefst drie coole kleurplaten van Woefie Art. Bovendien maak je met je ingekleurde tekening kans op een TT Isle of Man Ride On The Edge 3 PS5 game. Je leest er hier alles over!

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan