Dainese introduceert Custom Works Boots

Dainese Custom Works Boots

Het Italiaanse Dainese heeft al een aardig parcours afgelegd op het gebied van maatpakken, waarbij je als rijder een motorpak volledig op maat en naar eigen smaak kunt ontwerpen. Met de Custom Works Boots doet Dainese hier nu een schepje bovenop: je favoriete racelaarzen in je eigen ontwerp. Gewoon, omdat het kan.

Het canvas waarmee Custom Works aan de slag gaat is de Dainese Axial, zowel in de gewone als de geventileerde Air-variant. Deze Axial is de meest recente evolutie van Dainese’s racelaars die volledig geïntegreerd onder het pak wordt gedragen. In de Custom Works Configurator zijn 30 kleuren beschikbaar, van standaardkleuren tot fluorescerende tinten waarmee beide laarzen individueel gepersonaliseerd kunnen worden. Links een overwegend gele laars, rechts overwegend groen? Geen probleem; in totaal zijn er per laars 14 onderdelen die je naar eigen smaak kunt voorzien van een van de 30 beschikbare kleuren.

Dainese Custom Works Boots

Via de online configurator kun je direct je eigen laarzen configureren en bestellen. Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan, maar dan heb je ook wat: een paar Dainese Axial of Axial Air racelaarzen in je eigen kleurontwerp, handgemaakt op dezelfde raceafdeling waar de laarzen van professionele Dainese coureurs vandaan komen moet € 999,90 kosten.

Leuke plus voor wie een op maat gemaakt of zelfontworpen racepak, leren broek, of leren jas zoekt, want Dainese Custom Works heeft nog tot 10 september een kortingsactie lopen. Let wel dat de Custom Works Racelaarzen geen onderdeel uitmaken van de kortingsactie.

Dainese Custom Works Boots

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan