Classic TT Gramsbergen 2024

Gramsberger Classic TT

Op zaterdag 22 juni organiseert Stichting Eveno Racing Gramsbergen in samenwerking met het Classic Racing Team opnieuw de Gramsberger Classic TT. Het jaarlijkse evenement belooft wederom een dag vol nostalgie, adrenaline en spectaculaire motorsport te worden.

Vrijdag 21 juni: Technische keuring en feestavond
Voorafgaand aan de racedag wordt op vrijdagavond 21 juni nabij café Bolte de technische keuring van de motoren gehouden. Zoals gebruikelijk rijden de deelnemende motoren onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de keuringslocatie en weer terug. Tussen 18.45 uur en 19:45 uur krijgen bezoekers de kans om bijzondere racemotoren te zien en horen, waaronder Honda, BMW, Yamaha, Ducati en MV Agusta.

Na de technische keuring is er in de tent op het rennerskwartier een gezellige feestavond. Een DJ zorgt voor muziek voor jong en oud. De feestavond begint om 20:45 uur, entree is gratis.

Gramsberger Classic TT

Zaterdag 22 juni: Racedag
Op zaterdagmorgen beginnen de trainingen om 10.00 uur, gevolgd door de officiële opening om 12:30 uur en aansluitend de wedstrijden. Gedurende de dag worden er demo-races verreden in verschillende klassen: 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en de oldtimerklasse. Daarnaast zal er een Classic parade plaatsvinden, waarin bijzondere motoren uit vervlogen tijden de show stelen.

Bijzonder leuke extra:zowel de toegang als het parkeren is gratis! Meer info: www.eveno-racing.nl

Gramsberger Classic TT

Fotografie Henk Mannes

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki waterstof

Kawasaki demonstreert motorfiets op waterstof

Enkele dagen geleden heeft Kawasaki op het circuit van Suzuka enkele demonstratierondjes gereden met ’s werelds eerste motorfiets op waterstof. De ICE (Internal Combustion Engine,

wegmarkering

Innovatieve wegmarkering redt levens

Wie het voorbije jaar in de Eifel ging motorrijden, heeft op sommige plaatsen misschien al een nieuw soort van belijning opgemerkt die de veiligheid van