Bram Lambrechts last minute naar 8u Suzuka

Onze racende reporter Bram Lambrechts  kreeg eergisteren een telefoon van Andrea Grillini, teambaas van Team Grillini (GSM Racing) met de vraag of Bram wou aantreden in de iconische 8h van Suzuka in Japan, de laatste ronde in het FIM EWC kampioenschap. Bram vervangt op de Suzuki GSX-R1000 de geblesseerde Brandon Cretu en zal aantreden met Vladimir Leonov (ex WK-piloot Supersport en Superbike) en Bjorn Estment (British Superbike).

BRam vliegt vandaag naar Japan en op woensdagnamiddag staan al onmiddellijk de eerste trainingen gepland.  

Dit is voor Bram een droom die werkelijkheid wordt in de tropisch hete hel genaamd Suzuka. Ook Xavier Simeon en Bastien Mackels komen aan de start in Japan! 

De wedstrijd wordt zondag verreden, en gaat van start om 11u30 lokale tijd. Alles is live te volgen op Eurosport en de live timing kan je hier volgen: https://www.fimewc.com/live-timing/

In het komende nummer van Motorrijder Magazine staat een reportage van Bram over z’n deelname aan de BoxerCup, 20 jaar nadat z’n vader Geert Lambrechts er z’n sporen verdiende.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja ZX-6R 636 24MY

Druijff Racing Specials Ninja ZX-6R 636

In goede handen is een uitbalanceerde supersport als deze ZX-6R een akelige luis in de pels van menig superbike, dat weet ook officiële Kawasaki racepartner

Motegi Japan

MotoGP-circuits: Motegi

In 2023 zien de GP-raceweekends er heel anders uit; niet alleen met de extra Sprintrace op zaterdag, maar ook vanwege een ongezien aantal verschillende circuits.