BMW Jubileumtentoonstelling in München

BMW Museum

Ter gelegenheid van 100 jaar BMW Motorrad opende het merk een grote Jubileumtentoonstelling die een overzicht biedt van 100 jaar BMW Motorrad-geschiedenis. De expo zal ongeveer een jaar lopen, je hebt dus nog wel even tijd om een tripje in te plannen.  

Want dat het de moeite loont, is wel zeker. In de bekende Museum Bowl krijgen meer dan 55 originele modellen een plekje, verder is er uiteraard aandacht voor bekende BMW Motorrad-designers, motorsport, de geschiedenis van het merk, technische details, R&D… Trek dus zeker voldoende tijd uit, want sommige onderdelen van de expo zouden bepaald geen mal figuur staan als op zichzelf staande tentoonstelling.

Naast de jubileumtentoonstelling die 100 jaar BMW Motorrad viert, is ook de permanente tentoonstelling in het BMW Museum de moeite waard. Alle info over het BMW Museum en de Jubileumtentoonstelling vind je op de website van BMW Welt.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Kort getest: Kawasaki Ninja 7 Hybrid

De wereld verandert en de motoren veranderen langzaam maar zeker mee. Kawasaki zet flink in op alternatieve manieren van voortstuwing, getuige ook de presentatie van

Alpinestars

Hoe doen ze het: Alpinestars

In de serie ‘Hoe doen ze het?’ trekken we iedere maand naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt