Begin jouw avontuur met de KTM 890 Adventure

Voor de meesten betekent avontuur dat je ergens naartoe gaat waar je nog nooit bent geweest – met de opwinding dat je niet weet wat je onderweg kunt verwachten. Met als reden om doelbewust te verdwalen, nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken of gewoon een stad met een interessant herkenningspunt te bezoeken.

Zo reedt Paolo Cattaneo het afgelopen jaar ruim 30.000km op zijn KTM 890 ADVENTURE, van de Alpen in Italië tot de oostkust van Australië. Tijdens zijn avontuur ontdekte hij hoe wendbaar de 890 ADVENTURE is. “Het lijdt geen twijfel dat het feit dat het grootste deel van het gewicht van de motorfiets onder het zadel van de rijder zit, de algehele stabiliteit vergroot en de rijervaring verbetert” vertelt Paolo. Zijn 890 ADVENTURE heeft hem veel plezier gedaan doordat hij moeiteloos over de bochtige wegen van de Italiaanse Alpen kon rijden.


Wil jij ook kennismaken met de KTM 890 ADVENTURE of een van de andere ADVENTURE modellen? Schrijf je dan hier in voor de ADVENTURE ROADSHOW. De ADVENTURE ROADSHOW is een uitnodiging voor alle motorrijders om deel te nemen aan een avontuur net als Paolo!

Deel

Gerelateerde artikels

Brno

Uit de oude doos: Circuit van Brno

Tijdens onze nachtelijke YouTube-zoektochten botsen we af en toe op een pareltje. Soms is de audio- en beeldkwaliteit niet helemaal zoals we vandaag gewend zijn,

Indian politie

Politie test Indians

Als toevoeging aan de vloot onopvallende surveillancevoertuigen overweegt het Team Motorondersteuning Politie Landelijke Eenheid de inzet van Indian motorfietsen. Dat lees je goed, het Team