Aprilia RS 660 Cup in België

Met de komst van de nieuwe Aprilia RS 660 (test te lezen in de komende Motorrijder én KicXstart trouwens), was het slechts een kwestie van tijd voor ermee geracet zou gaan worden. Er staat in België alvast een cup op stapel.

In België blijkt de organisatie van de Belgian Twin Cup de idee genegen om de Aprilia RS 660 in de armen te sluiten. Niet zozeer als deelnemer aan de eigenlijke Twin Cup, maar in een heuse aparte merkencup die samen met de Belgian Twin Cup van jetje zal geven. Daarvoor is een prijs afgesproken van €11.990,00 voor een gloednieuwe Aprilia RS 660 met racekuip, een Akropovic uitlaatlijn, ecu met racemapping en een tandwielenset om de gearig aan te passen.

Optioneel kan ook nog geopteerd worden voor de volgende opties: clip-ons, andere schetsplaat en voetsteunen, Öhlins TTX schokbreker, Öhlins cartridge vooraan, stuurdemper en een set extra velgen voor die meer wisselvallige dagen.

Wie meer info wenst wordt vriendelijk verzocht zich tot z’n locale Aprilia-dealer te begeven.

Deel

Gerelateerde artikels

Kawasaki Ninja 7 Hybrid

Kort getest: Kawasaki Ninja 7 Hybrid

De wereld verandert en de motoren veranderen langzaam maar zeker mee. Kawasaki zet flink in op alternatieve manieren van voortstuwing, getuige ook de presentatie van

Alpinestars

Hoe doen ze het: Alpinestars

In de serie ‘Hoe doen ze het?’ trekken we iedere maand naar een bedrijf in de motorbranche om uit te zoeken hoe een product gemaakt