AGV Insyde

AGV Insyde

Wat? Een hoogtechnologisch communicatiesysteem van Cardo dat naadloos wordt geïntegreerd in de AGV Tourmodular systeemhelm.

Waarom? Om onderweg naar muziek te kunnen luisteren, te bellen en om flauwe grappen te vertellen aan de veertien andere motorrijders in je groep.

Hoe werkt het? AGV en Cardo zijn ervan overtuigd dat het Insyde systeem het meest vooruitstrevende intercomsysteem ooit is dankzij de Dynamic Mesh Communication (DMC) technologie. DMC is compatibel met elk bluetoothapparaat, maar biedt een stabielere koppeling en behoudt de communicatie als een van de motorrijders zich bij de groep voegt of deze juist verlaat. Met AGV Insyde ontvang je telefoonoproepen die je via intercom kunt delen met je passagier en andere motorrijders in de groep. Alle functies kan je met spraakinstructies aansturen en de automatische volumeregeling bepaalt het geluidsvolume in functie van het geluid binnen en buiten de helm.

Meer info: www.agv.com

AGV Insyde

Deel

Gerelateerde artikels

Honda CB650R E-Clutch

Kort getest: Honda CB(R)650R E-Clutch

De CB750 Hondamatic uit de 20e eeuw, de DN-01 van 2009, de Dual Clutch Transmission, toepassing van quickshifters omdat de mode het voorschrijft en dan

KicXstart juni 2024

Het is weer TT-tijd!

Lees alles (of nou ja, veel) over de komende Dutch TT in de TT Special van KicXstart. We stellen nog even kort alle rijders aan