120 jaar Harley-Davidson: music, please!

Harley 120 Budapest

Harley-Davidson viert dit jaar zijn 120ste verjaardag en doet dat van 22 tot en met 25 juni met een Anniversary Festival in Boedapest.

Het festival vindt plaats in het Puskás Aréna Park in het centrum van Boedapest. Verdeeld over zes podia en vier dagen zullen vijftig bands optreden. Daar zal flink wat lokaal Hongaars talent tussen zitten, maar op het hoofdpodium oogt het toch redelijk indrukwekkend. Komen daar onder andere aan bod: Danko Jones, Airborne, Wolfmother en Deep Purple-legende Glenn Hughes die … Deep Purple speelt.

Het muzikale aanbod vormt uiteraard slechts een deel van het uitgebreide programma. Sterven van honger of dorst zal je vermoedelijk niet doen want er zijn tachtig food trucks voorzien. Er is een expo van motoren en auto’s naast een hoop (stunt)shows op het festivalterrein en rides rond Boedapest. Daarbij beperken de organisatoren zich niet tot ritten op de verharde weg, voor de liefhebbers van de Pan America zijn er ook offroad ritten (kort en lang) voorzien.

Op www.hd120budapest.hu kan je al tickets kopen. Die variëren van 52 euro voor een basisticket dat vier dagen toegang geeft tot het festivalterrein tot 1.975 euro voor een vierdaags VIP-ticket inclusief hotelovernachtingen, een hoop spullen in de goodie bag en deelname aan de afsluitende parade.

Harley 120 Budapest

Deel

Gerelateerde artikels

Quadlock

Producttest: QUADLOCK

Zonder brood, water en smartphone is de mensheid gedoemd uit te sterven, het zij zo. Ook de accessoireshandel in telefonie beleeft gouden tijden, dus ook